U meldt zich via de aanmeldknop op deze pagina of telefonisch aan (073-8516408). Wij nemen contact met u op voor een kennismakingsgesprek.

Tijdens het kennismakingsgesprek vertelt u beiden wat er aan de hand is en wat u wilt verbeteren. Wij vertellen hoe de relatietherapie zal verlopen. Deze kennismaking is wederzijds: U kunt zien of onze aanpak bij u aansluit, wij schatten in of ons aanbod voldoende aansluit bij uw vragen en omstandigheden.

Deze kennismakingsafspraak is gratis en vrijblijvend.

Live of Online Gesprekken

Op dit moment bieden we live gesprekken in onze praktijk en online gesprekken aan.

Voor de live gesprekken geldt dat wij u vragen om gevaccineerd te zijn en bij klachten de afspraak te annuleren. Tussen de gesprekken ontsmetten wij de ruimte en is er een spatscherm aanwezig.Uiteraard zijn wij ook gevaccineerd en zullen wij bij kachten de afspraak annuleren.

Als u geen live gesprek wilt of kunt dan kunnen we ook een online gesprek voeren. Dat betekent dat wij de gesprekken via een beveiligde verbinding voeren. Er is geen technische kennis nodig, wel een computer met camera en geluid en een mogelijkheid om gezamenlijk ongestoord met ons te kunnen praten. Wij sturen een link en via de link opent het gesprek, u hoeft geen aparte software te downloaden. Het is wel van belang dat u beiden naast elkaar zit en via één verbinding met ons praat( dus niet via twee aparte verbindingen).

Frequentie

We spreken telkens vijf gesprekken af. In onderling overleg vinden deze om de vier à vijf  weken plaats. Na vijf gesprekken staan we stil bij het eventuele vervolg.

 

Met zijn tweeën

Voor alle duidelijkheid: wij zullen u gezamenlijk begeleiden en we verwachten ook dat u beiden tijdens alle gesprekken aanwezig bent. Wij hebben goede ervaringen met deze vorm, omdat we vertrekken vanuit twee verhalen. Ook horen wij van stellen dat zij het waarderen dat wij gezamenlijk, als man en vrouw, therapie geven.

 

Wachtlijstindicatie: momenteel geen wachtlijst